AAS 1Totdeauna mi-au plăcut femeile fără condiţii prealabile. Îmi placi probabil pentru că eşti blondă însă şi pentru că ne asemănăm în esență!
Ştiam demult, mai bine zis pronosticasem întâlnirea noastră din vremuri imemorabile. Aveam presentimentul că îmi va fi destinat să fii poetesă.
Eşti realistă şi-ţi trăieşti suprarealismul din fiecare clipă ştiută şi împlinită în exagerări nemărturisite… cum parfumul mierii de coriandru se adâncește molcom în respirație, și amintirile se transformă în visare permanentă până separă cele două planuri. De fapt, totul se petrece în mintea noastră, hiper-stimulată continuu, iar ție îți place să te joci cu minţile oamenilor. Acum eşti ghicitoare în vise, explică-mi te rog cum combini permanenţele, cum tălmăceşti realităţile şi faci să dispară provocările? 
Aseară, târziu… începusem să visez însă trebuia să încep lecția de masaj fizio-terapeutic. Era zăpuşeală şi nimeni acasă. Mă cuprinsese toropeala. La ora fixată a pătruns în cameră o maseuză. Nu am recunoscut-o în momentul acela, și mi-a spus că mă remarcase în sanatoriu, la tratament. Ştia despre ce e vorba, de situaţia mea, însă a făcut schimb cu terapeutul care venea de obicei.


     Era o femeie serioasă, brunetă, obişnuită… acţiunea s-a petrecut de-aici încolo cu repeziciune, chiar fulminant. Imediat a început să-şi scoată veşmintele pregătindu-se de şedinţă. Spre mirarea mea şi-a dezbrăcat penultimele desúuri în mod firesc, dar a stat în cumpănă, derutată câteva secunde, observând privirea mea uimită. Hotărâtă deodată, cuprinsă de o blândă, nespusă şi nesupusă rătăcire a aruncat restul lenjeriei. A rămas cu bustul gol, arămiu, de un arămiu uniform care mă înăbuşea în dorinţe nelămurite, exclamând ca justificare:
-    E prea cald… doar ai mai văzut aşa şi alte femei topless! a spus aruncându-şi privirea pierdută într-o tainică și tiranică reverie, iar eu am rămas blocat!
    S-a apropiat de mine, plutea… buzele-i strălucitoare îmi răvăşeau fiinţa în adâncuri. Sângele meu înfierbântat plana cu tunete de duhuri înfuriate. Sânii ei, ca două mere evidente, rotunde, magnifice și malefice în sublimitatea lor, de o frumuseţe sculpturală, includeau toate corpurile de femei cunoscute, tresăltau uniform, valsau obraznic-infernal și sigure pe ele ! Mă sufocam neîncetat, atâta perfecţiune nu mai întâlnisem în existență. Nu-mi puteam desprinde privirea de la  acei sâni minunaţi parcă încorporaţi într-un trup desăvârşit şi mi-am spus:
-    Dacă îi sărut acum, sunt sigur că am înfăptuit un lucru grozav!
    Am înghiţit în sec, dezmeticindu-mă pe loc! Eram băţ! Nu înţelegeam de ce nu eşti lângă mine. Simţeam că te aflai totuşi în preajma mea, însă nu voiai să te arăți la față. Întărâtat și prelungindu-mi starea, te doream furibund, însă bruneta sau mai bine zis sânii ei mă obsedau amestecând viziunile. Merele ei vesele mă înăbuşeau indecis, se unduiau deasupra mea, mă-împresurau din toate părțile.
   Tu nu erai acolo… eram nedumerit! Îmi lipseai ca substanţă şi nervos că nu te găsesc unde trebuie… călărindu-mă molcom, îmi percepeam băţul tremurând de încordare. Am rămas un răstimp într-un extaz nelămurit, cuprins de dorinţe sfâşietoare, însă acea stare de adoraţie neînchipuită se împrăştia în cele patru zări. Concepţiile… întrecerile, combinaţiile noastre comune şi mai ales nocturne se pulverizau în eter.
          Nervos, mi-am perceput bățul cum se moleșește. Eram supărat că numai în acea stare înţelegeam să te am, dar unde erai tu? Unde era bruneta? Ameţeala mă cuprinse într-un vârtej care nu se mai termina pe veci, speranța într-un noi inseparabil îmi sfâşia mintea. Toate lucrurile, toate ideile se îndepărtau şi rămâneau în urmă numai viziunile, obsedant… chinuitor! 
     Atunci, am intuit că te aflai deja în interiorul meu palpitând, strecurându-ţi tulburător inerţia învăluită în arome tremurătoare de regina nopţii, împletind domol inimile noastre. Mai suferi draga mea?