Mare e grădina Ta, Doamne!
Citesc, mă uit şi mă crucesc!
Numita Daniela Toma, director la Editura ART CREATIV, o editură care se împopoţănează cu o colecţie REGAL, dar care scoate cărţi cu greşeli impardonabile de gramatică - fapt ce confirmă că ea umblă numai după staniol şi nu după ciocolată! - mă mai surprinde încă odată la acest început de an.
Mai zilele trecute semnalam faptul că preopinenta a „selectat” deja 100 de poeţi până în data de 15 ianuarie 2018, apoi le-a dat fiecăuia în parte una şi aceeaşi diplomă, adică cu acelaşi conţinut, numai numele diferind.


Cu acea ocazie a anunţat că va edita o carte în cadrul „Galei poeziei de dragoste” - altă chestiune jalnică cu care se împăunează, ca şi cu aşa zisul „Campionat Naţional de Poezie”, alt fâs marca daniela Toma, că la Sighişoara am văzut eu că i-a acordat statutul de câştigător al „etapei Sighişoara” lui Andreea Maran, singura concurentă prezentăa colo, că restul îi erau neamurile venite să o aplaude la...„marele moment”.
Când am subliniat ABERAŢIA, cum era de aşteptat, distinsa doamnă Daniela Toma, neavând argumente s-a depersonalizat imediat şi a început să jignească, adică ţoapa din ea şi-a dat arama pe faţă, dintr-o dată nimic din chestiunile grandioase ale grandomaniei ei nemairămânând în picioare.
Într-unul din comentariile făcute cu spumă la gură spunea - c-o uşurinţă dezarmantă! - că ea dă şi premii pe 2019, nu numai pe abia începutul an 2018, dacă vrea.
O astfel de „logică” m-a cutremurat!
Doamne, cum de ai îngăduit ca asfel de oameni să se erijeze în corifei?
Logic, corului care a dat cu pietre în mine i s-a alăturat actualul partener sexual ION CALOTĂ, până mai ieri doar MUZICANT, acum şi mare poet.
Preopinentul, spre exemplu, înainte de asta era doar un om care se ţinea de o chitară, un soi de preşedinte de onoare la Asociaţia Română a Electricienilor şi director tehnic la Electric Energz Serv.
Foarte bine, frate!
Acum, în colaborare cu numita Daniela Toma a scos cartea... „Cum să supravieţuieşti în dragoste”.
O poveste desprinsă din pat, că acolo se face dragostea, de regulă.
Şi a devenit mare poet.
Mă scuzaţi... „,mare”!"
E de notorietate faptul că cei doi împart ogeacul.
E viaţa lor, e dreptul lor!
Dar să se ajungă imediat ca aceeaşi veleitară Daniela Toma să îii şi prmieze cartea, lucrarea din pat...
E prea mult!
Premiul de debut în pat?
Sau pentru performaţele din pat?
Pentru ce, Daniela Toma?

PS
Ca şi atunci când am postat comentariile pertinente despre făcătura cu diplomele, mă aştept ca şi corul ei de pupincurişti să sară, să latre, să urle, să jignească, într-o încercare disperată de a distrage atenţia de la problema semnalată.
Le mulţumesc celor care au făcut asta, pentru că m-au ajutat să le identific făţărnicia şi să văd că nu îmi sunt prieteni.
M-a întristat faptul că pe mulţi dintre ei i-am publicat şi promovat, i-am premiat şi le-am deschis uşi.
Atunci am SCĂPAT de Andrada Silvana Tcacenco, Eugen Pohonţu, Alexa gavril Bâle, Dorina Stoica, Carmen Maria Mecu, Violetta petre, Bota Lucian Victor, Gabriela Ana Bălan, Claudia Minela, Iulia Toma, Tudor Ciubotaru (soţul „poetei” Andreea Maran) – personaj care m-a ameninţat cu violenţele că am dezvăluit cum a fost nevasta lui premiată la Sighişoara – Iulia Toma, (fiica ei, care a scos o carte cu un titlu şi cu titluri de poem vădit inspirate din Scrisorile mele), Maria Simion, Petruţa Niţă şi alţi câţiva.
Să le dea Dumnezeu sănătate!

PPS
Abia aştept să văd de care falşi prieteni mai scap şi acum!