Sandy, Katrina, tornada din Oklahoma sunt doar câteva dintre elementele de referință ale răului incontrolabil. „Dumnezeu este bun. Dumnezeu este atotputernic. Tragedii se întâmplă. Poți alege două, însă toate cele trei postulate împreună nu pot fi adevărate”, scrie un jurnalist de la USA Today, în încercarea de a înțelege cum un Dumnezeu atotputernic poate fi compatibil cu un rău ce pare invincibil.


În cadrul Proiectului iniţiat de scriitorul Ioan Romeo Roşiianu, prozatorul Marian Ilea şi poetul Nicolae Scheianu, scriitorii maramureşeni au poposit la Filiala clujeană a Uniunii Scriitorilor din România.


Căldura a moleşit orice suflare de viaţă. Anesteziată, natura, îşi întindea trupul greu sub ploaia de foc. Toate vietăţile căutau o oază de umbră şi răcoare, dar Fata Morgana le tăia drumul spre cetatea Meka. Un copil ivit dintre zidurile unei clădiri savura o îngheţată.Fiica poetului Tudor Arghezi, Mitzura Arghezi, a fost căutată de polițiști după ce o nepoată a sesizat oragnele de anchetă cu privire la dispariția acesteia.


Crezi ca ai dictie si nimic nu te poate incurca in materie de poezie? Incearca sa citesti cu voce tare, chiar si rar aceasta poezie.

Aproape 99% din persoanele care au incercat sa o citeasca nu au reusit sa o faca fara sa se balbaie.